GÄSTIS

Jag uppskattar om Du vill kontakta mej. ALLA MINA VÄNNER (även ovänner var ni nu finns) hör av er
Skrivet av Karina hauen, den 5. feb, 2022
Hei! Hans Arne Fernley og Agnethe Laurentine er min morfar og morfor.
E-post:
Skrivet av Susanne Eklund , den 1. okt, 2020
Hej. In fina härliga faster.
Är så glad att vi fann varandra via släktforskningen. Stor kram till dig 🤗 ❤️
E-post:
Skrivet av Anne Nilo, den 16. jan, 2013
Hej Jag skulle så gärna vilja få kontakt med någon av er Brodöser,mvh Anne
E-post:
Skrivet av Aja Thyreen, den 4. jun, 2012
Hej Ann-Margot! Nu har jag varit inne på din härliga sida igen och fått inspiration. Du är helt otrolig! Jag har också sett att Magnus Rygård skrivit även i din gästbok. Tydligen bombarderar han främmande kvinnor med meddelanden.. Jag såg ett ilsket svar från en kvinna som inte heller känner honom.. Gör du det?
Såg att du gjort en stol med decoupage. Det har jag också gjort i höstas, och nu ska jag lägga in den bland mina bilder på "Andra skapelser" Kolla där!
Kram från Aja
Webbsida:
Skrivet av Anna Margot Holmer, den 10. apr, 2012
HEJ!!
Jag kommer att svara Dej kanske redan i morgon. Är just på en släktforsknings träff med mina 4 syjunte kompisar.
Jag är jätte glad att höra från någon släktning i Norge
E-post:
Skrivet av Gunnhild Kristin Brekkan, den 10. apr, 2012
Hei
Så spennende å se din mormor er søster til min mormor! Vi visste at vi hadde slektninger i Sverige, og det var moro å se hva du har funnet ut om slekten vår.
Skriv gjerne på mail til meg!
E-post:
Skrivet av Bosse Devert, den 9. mar, 2012
hej,jag heter Bosse Devert (Jessika som skrev artikeln om er är min dotter) och jag håller just nu på att tömma mina svärföräldrars lägenhet. I den finns ganska mycket brodyrmaterial efter svärmor. Om ni vill ha det så hör av er till mig. Tel 55017095 Mobil 0706897226
E-post:
Skrivet av Dan Rylander, den 27. dec, 2011
Hej! är du släkt med A.G Rapp född 1862 eller Tekla Lekman 1872. DU eller någon namne svarade på scangen om släkten. Tacksam om du hör av dig. Mvh Dan Rylander
E-post:
Skrivet av Magnus Rögård, den 14. nov, 2011
Inspiration till skapandet hämtas ofta under senhösten. Det är då ideerna föds som sedan under vårvintern växer fram för att blomma ut under den kommnde sommaren.
E-post:
Skrivet av Jessika Devert, den 1. jun, 2011
Hej!
Jag heter Jessika Devert och jag är journalist. Jag skulle vilja göra ett reportage för Året Runt med er Tokbrodöser, om det går bra?
Jag skulle gärna vilja vara med på ett av era syjuntamöten, om jag får, och prata med er om vad ni gör och bakgrunden till syjuntan och också ta bilder på er.
Tror du att detta är möjligt?
Hälsningar och trevlig helg
Jessika
E-post:
Skrivet av Anette Blomberg, den 30. maj, 2011
Hej Ann Margot. Vilka underbara inspirerande skapelser du föder fram. Måste nämna att jag precis talat med pappa Hasse och att Siv just nu är på väg till dig för att köpa en suveränt häftig mask. Vid tillfälle måste jag se dem och vad du gör. Men nu, operation av benet på HS i morgon. Ha det gott och fortsätt din färgsprakande mission! Kram
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Annika Malmqvist, den 11. maj, 2011
Hej! Jag har bkivit inbjuden till utställningen nu i maj eftersom jag deltagit i ett ATC-byte. Hur mycket plats kan jag tänkas få? Jag måste ju planera och montera.
F ö är jag medlem i Broderiakademin och deltar i Bates & Blixts distanskurs.
Vilken fin sida du har!
E-post:
Skrivet av Gunvi Appeby, den 21. jan, 2011
Hej i detta grådask som jag avskyr.
Skulle behöva åka ut till landet o kolla läget men vem orkar. Tråkigt. Tänkte hitta på något kul men icke. Har inte ordnat med något för jag måste hålla mig lugn några dagar. Då passar man på o kollar andra´s hemsidor. Då blir man på gott humör genast. Appropå det, säg till om du behöver hjälp med bilskjuts - min står ju i Ålensgaraget o så är jag ju hemmavid ofta. Ha´re o måna om "nabona"
E-post:
Skrivet av Aja, den 12. jan, 2011
Underbar sida! Jag trodde väl att du hade en sådan! Fågelsången brukar jag också ha på min förstasida, förstås, men nu i vinter har fåglarna övergivit mig.
Jag är jätteglad över att ha kommit med i Tokbrodöserna! Vi ses!
Aja
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Gunvi Appeby, den 5. dec, 2010
Hej o tack för dagens Julbord på Lunaträffen som Du o dina kollegvärdinnor fixade så fint o supergott med trevlig underhållning. En lisa för själen.

Hälsningar från Durkan Mårdan o jag som är supermätt o mår gott.
Värdinnan Gunvi
E-post:

Senaste kommentarer

01.10 | 10:53

Fina härliga faster ❤️ 🙏🥰

24.01 | 07:48

Kontakta mej med sms 0706967148 det blir lättare för gruppen

24.01 | 07:10

Hej Jag funderar på om jag skulle kunna gå med i eran grupp??? Jag var med i Trådsmedjan när vi startade den några år sedan gick jag 3 år på Västberg folkhögsko

13.08 | 20:40

Sara Charlottas dotter Hedvig Charlotta Olssons son Nils Erik Amandus Olssons dotter Karin Greta Solveig Olssons dotter Britt Hallgren är min mamma. ❤️